英語部

・部活中はできるだけ英語で話す。
 ・1か月に30個英単語を覚える。

In our ESS club, we are improving our English ability and enjoying using English.
We have a lot of events and activities, so you can have a wonderful time.
We are waiting for you to join us!!

(Welcome Party @Chuo Park, 2017/4/23)    (Oral Communication Festival, 2015/10/25)
We were awarded Honorable Mention for Performance!!

◆ Activity Date and Place
  Every Tue & Wed @LL room (Building A, 3F)

◆ Members (2017)
  Freshmen: 8 people
  Sophomores: 15 people
  Seniors: 6 people

29 members + 2 American teachers and 1 Japanese teacher !!

◆ Annual Events

May  Welcome Party @Chuo Park
  June School Festival
  October Halloween Party